Kefir kullanarak pankek yapmayı denediniz mi? Süt yerine kefir kullanmanın, pankeklerin hem besin değerini artırdığına hem de lezzetini zenginleştirdiğine dair birçok olumlu şey duydum. Kefirin probiyotik içeriği sayesinde sindirim sistemine sağladığı faydalar da cabası. Pankeklerin kabarmasında ve dokusunun yumuşaklığında nasıl bir değişiklik olduğunu merak ediyorum. Sizce bu alternatif, kahvaltı sofralarına yeni bir tat katabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Kefir kullanarak pankek yapmayı denediniz mi? Süt yerine kefir kullanmanın, pankeklerin hem besin değerini artırdığına hem de lezzetini zenginleştirdiğine dair birçok olumlu şey duydum. Kefirin probiyotik içeriği sayesinde sindirim sistemine sağladığı faydalar da cabası. Pankeklerin kabarmasında ve dokusunun yumuşaklığında nasıl bir değişiklik olduğunu merak ediyorum. Sizce bu alternatif, kahvaltı sofralarına yeni bir tat katabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz